Τρία: Το Χρονικό μιας Αυτοκτονίας (part I)

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Καθώς λοιπόν έπλυνα τα πιάτα που υπερχείλιζαν από τον νεροχύτη, δεν ξέρω γιατί αλλά με έπιασε μια μελαγχολία ξαφνικά και θυμήθηκα την Τρία. Τι σχέση έχει ο νεροχύτης μου με την Τρία θα μου πείτε τώρα. Πως δεν έχει. Όταν πήγαινα να κοιμηθώ, μετά από ένα πεντάλεπτο άκουγα χαρακτηριστικούς ήχους από ποτήρια και πιάτα που πέφτουν, έτρεχα στην κουζίνα και έβλεπα την Τρία ωραία κι όμορφη, ανεβασμένη πάνω στις στοίβες με τα πιάτα να προσπαθεί να βρει κάτι να φάει. Και τότε έτρωγε, κλασσικά αντί για κονσέρβα, το καθιερωμένο βραδινό ξύλο, μόνο και μόνο για να έρθει να μου γρατζουνίσει τα μάτια 5 λεπτά αργότερα, μόλις πήγαινε να με πάρει ο ύπνος για να φάει και το βραδινό ξύλο part 2. Α ρε Τρία!

Τι εννοείτε ποια είναι η Τρία? Δεν σας έχω μιλήσει για την Τρία? Μα είμαι απαράδεκτος. Ο Σημερινός χορός είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στην Τρία.

Ιδού:


Το πιο σατανικόυπολοτερατώδες γατάκι που έχει υπάρξει και θα υπάρξει ποτέ σε αυτόν τον βόθρο που αποκαλούμε χώρα μας, δεν είναι άλλο από την εικονιζόμενη! Μην σας ξεγελά η εμφάνιση. Το γατί αυτό ήταν η προσωποποίηση του ΣΑΤΑΝΑ! Ήταν ικανό να σου σπάσει τα νεύρα μέσα σε ένα πεντάλεπτο μιας και ήταν καραεπιθετικό του κερατά, γρατζουνούσε, δάγκωνε και κατέστρεφε οτιδήποτε έβαζε στο μυαλό της. Και όταν λέω οτιδήποτε εννοώ οτιδήποτε. Οτιδήποτε - από καναπέδες και χαλιά μέχρι αυτιά και μάτια! Δεν είχε τέτοια κολλήματα το κακό μου.

Που λέτε, όταν την γνώρισα ήταν 10 ημερών. Βέβαια φαινόταν από τότε τι δαιμονισμένο που ήταν μιας και σκαρφάλωσε στα μαλλιά μου και άρχισε να μου γρατζουνά το κεφάλι. Τότε νομίζω έγινε και η πρώτη δολοφονική απόπειρα εναντίον της, η οποία απέτυχε μόνο και μόνο επειδή μπήκε η κολλητή μου στην μέση και όχι μόνο της έσωσε αλλά την υιοθέτησε κιόλας. Βέβαια - για να δείτε ότι έχουμε πολλά κοινά με τις παρέες μου - στην αρχή για κάποιον λόγο η κολλητή μου το φώναζε Πάμπλο γιατί είχε αποφασίσει ότι ήταν αρσενικό. Και όταν λέω αρχή εννοώ τους πρώτους 2 μήνες που την είχε, ώσπου μία μέρα που αποφάσισα να πάω σπίτι της ύστερα από καιρό μου κάνει "Καλά ρε, ο Πάμπλο είναι γκόμενα! Το πιστεύεις?".

Ο παρατηρητικός αναγνώστης θα έχει προσέξει ότι χρησιμοποιώ τόση ώρα παρελθοντικούς χρόνους για να περιγράψω την Τρία. Ο ακόμη πιο παρατηρητικός αναγνώστης θα έχει συνδέσει τους παρελθοντικούς χρόνους με τον τίτλο της ανάρτησης: Το Χρονικό μίας Αυτοκτονίας. Γιατί ναι, η Τρία ήταν το πιο απίθανο, περίεργο και τρανσέξουαλ γατί που έχω συναντήσει ποτέ, αλλά το πιο εντυπωσιακό πάνω της ήταν οι αυτοκτονικές της τάσεις.

Νομίζετε πως σας κοροϊδεύω? Πως θα ονομάζατε εσείς ένα γατί το οποίο έπεσε μια φορά από τον 6ο και μια φορά από τον 7ο-ταράτσα -εκτός από βλαμμένο?

Highlights της απόπειρας? Το γεγονός ότι η κολλητή μου την πρώτη φορά που έπεσε στον ακάλυπτο κατέβηκε κάτω κλαίγοντας για να την θάψει και έθαψε λάθος γατί (Καλά τι σόι ακάλυπτος ήταν αυτός με τόσα γατίσια πτώματα?) μόνο και μόνο επειδή είχε αίματα πάνω του. Μετά από πέντε μέρες  την βρήκε σε μια αλάνα κοντά στο σπίτι της και η Τρία όρμηξε πάνω της σώα και αβλαβής γλύφοντάς την και χουρχουρίζοντας. Δεν είχε ούτε μία γρατζουνιά το άτιμο. Όταν έλεγα εγώ ότι είναι η κόρη του ΣΑΤΑΝΑ δεν με πίστευε η φίλη μου.

Η συνέχεια με την δεύτερη απόπειρα και τρίτη και πετυχημένη στο part II, καθώς έχω να τελειώσω τα πιάτα στον νεροχύτη!
Καλό σας απόγευμα Τερατάκια!

11 χόρεψαν μαζί του:

Chwyfleian. είπε...

Δεν θυμάμαι πως έπεσα πάνω στο blog σου, αλλά είδα χορό και μπήκα. =D

"Το γεγονός ότι η κολλητή μου την πρώτη φορά που έπεσε στον ακάλυπτο κατέβηκε κάτω κλαίγοντας για να την θάψει και έθαψε λάθος γατί (Καλά τι σόι ακάλυπτος ήταν αυτός με τόσα γατίσια πτώματα?)"

Aχαχαχαχ, ακόμη γελάω. RIP 3, πρέπει να ήταν γαμάτο γατάκι. =/

Lazarus είπε...

Και πολύ καλά έκανες! :P

Ήταν το σκασμένο ήταν!
RIP 3!

Irène είπε...

Χαχαχαχα!! Το θέλω το γατίιιιιιιιι!!!

Kirous είπε...

Γατί και μάλιστα ψοφιο. Σε μισώ Λάζαρε! Τωρα τι βραδυ θα δω στον υπνο μου ολες τιw νεκρες γάτες που γνωρισα ποτε! (κι ειχανε και ασχμους θανατους μαμωτο!)

R.I.P. 3!

Sinner είπε...

ΝΟΥΜΕΡΟ τρία είναι σίγουρα!!!

Lazarus είπε...

Irène, θα τα πείτε στην κόλαση! :P

Lazarus είπε...

Kirous, τι να πω?
Καλό σου βράδυ και όνειρα γλυκά?

Lazarus είπε...

Sinner, πίστεψε με ήταν πολυψήφιο νούμερο! :P

Τα λέμε!

Irène είπε...

Είμαι ήδη εκεί. Β)

Lazarus είπε...

Που μωρέ και δεν σε βλέπω? :P

Kirous είπε...

που ντο παρτ 2?

Δημοσίευση σχολίου